Cutie catifea tip dome cu capac din acril Grena

Scrie o recenzie
19.90  Lei
F142-5-161GrX
in stoc
+

Cutie catifea tip dome cu capac din acril Grena

Diametru 13cm, inaltime 13cm

Cutia catifea tip dome cu capac din acril este o piesă deosebită, perfectă pentru aranjamente florale cu flori naturale sau criogenate. Cu un design elegant și rafinat, această cutie adaugă o notă de lux și eleganță oricărui aranjament floral.

Partea inferioară a cutiei este confecționată din catifea fină, care conferă un aspect sofisticat și plin de rafinament. Catifeaua are o textură moale și plăcută la atingere, creând un cadru perfect pentru aranjamentele florale.

Capacul din acril transparent oferă o vedere clară asupra florilor din interior, permițându-le să fie admirate în toată splendoarea lor. Acrilul este un material rezistent și durabil, care protejează florile și le menține proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp.

Această cutie este ideală pentru aranjamente florale speciale, cum ar fi buchetele de mireasă sau aranjamentele pentru evenimente deosebite precum nunți, botezuri sau petreceri. Este perfectă și pentru păstrarea florilor criogenate, oferindu-le un cadru elegant și sigur.

Cu această cutie catifea tip dome, puteți crea aranjamente florale spectaculoase și memorabile, care vor impresiona cu siguranță orice privitor și vor adăuga o notă de eleganță și rafinament oricărui eveniment sau spațiu.


Nu au fost găsite recenzii

 Avantaje

 Produse unicate

 Comenzi simplificate

 Notificari SMS

 Diferite modalitati de plata

 Cele mai bune preturi

 Ramburs la livrare

 Card la livrare

 Online cu orice card

 Paypal

 Transfer bancar

 Romania - de la 20 Lei

 Europa - de la 102 Lei


Comanda minima 50 Lei


Transport GRATUIT la peste 300 Lei


Discounturi proportionale


Cea mai diversificata gama de produse

Info: Info: